Paradajz

Kontakt

PARADAJZ d.o.o.
Renkovci 57 / c, SI - 9224 Turnišče


t +386 (0)2 57 22 250
t +386 (0)2 57 22 259 - LUŠT trgovina
f +386 (0)2 57 22 255
e info at-no-spam lust dot-no-spam si

Integrirana pridelava vrtnin, od katere daleč največji delež predstavlja paradižnik, je na severovzhodu Slovenije in ima strateško gledano odličen geografski položaj. V enem dnevu lahko LUŠTne paradižnike ali druge pridelke dostavimo po celotni Sloveniji, hkrati pa imamo na dosegu roke tudi prestolnice in večja mesta v sosednjih državah: Hrvaški, Madžarski, Avstriji, celo Slovaški, Bosni in Hercegovini …

Naši paradižniki in druge vrtnine so tako na policah trgovin vedno sveži, kar se odraža na okusu in videzu.

Grozdasti paradižnik LUŠT
Mali grozdasti paradižnik LUŠT
Veliki paradižnik LUŠT
Slivov paradižnik LUŠT
Češnjev paradižnik LUŠT
LUŠTek(miks češnjevih paradižnikov)

Drage ljubiteljice in ljubitelji LUŠTnega paradižnika!

Obveščamo vas, da lahko LUŠTen paradižnik ponovno nakupujete na Luštni domačiji v Renkovcih, od ponedeljka do petka med 9to in 16to, ob sobotah pa med 9to in 14to.

Ker se zavedamo pomembnosti lokalno pridelane hrane za domačega potrošnika in ker nam ni vseeno za zdravje vas in nas, smo poskrbeli za nekaj ukrepov, ki nam bodo omogočili varno »druženje«. Tako boste paradižnik lahko kupovali na dveh ločenih stojnicah pred trgovino (Luštna domačija ostaja zaprta). Na eni stojnici boste lahko nakupovali po našem ustaljenem sistemu, na drugi pa smo za vas pripravili predpakiran paradižnik, da lahko nakup opravite čim hitreje in brez nepotrebnih stikov. Obenem vas prosimo, da upoštevate vsa splošna navodila higiensko varnega nakupa (razkuževanje, rokavice, 2 metra razmika ...) in navodila LUŠTnih bejb, saj bomo tako vsi pripomogli k čim hitrejši umiritvi nastale situacije in da se bomo čim prej lahko ponovno družili na LUŠTni domačiji.