družina paradižnikov

Zimska družina paradižnikov

 

Zaradi varčevanja z energijo letos začasno nimamo zimske pridelave od januarja do marca.

Mali grozdasti paradižnik Lušt

Manjša, slajša in okusnejša različica klasičnega Grozdastega paradižnika LUŠT. Njegov okus se približa drobnoplodnim sortam paradižnika, a je kljub temu ravno prave velikosti, za slastne solate. Ni ravno velik, niti majhen, zato mu pravimo kar MALI LUŠT. Okusen paradižnik bo osvežil vaše obroke v zimskih dneh.

Slivov paradižnik Lušt

Na pravi pogled oblika paradižnika že spominja na slive. Verjemite nam, ko ga boste okusili, ne bo več nobenega dvoma, da gre za slasten paradižnik. Odlično se obnese v kombinaciji s feta sirom, zato si grško solato lahko pripravite kar doma!

1/6

Češnjev paradižnik Lušt

Najbolj dišeči, najokusnejši in preprosto LUŠTni! Češnjevi paradižniki iz LUŠTne družine so najmanjši in zato tudi najslajši. Naj vaše obroke v zimskih dneh popestrijo slastni paradižniki, ki se odlično obnesejo z mocarelo.

LUŠTek (mešanica pisanih češnjevih paradižnikov)

Majhne pisane paradižnike obožujejo tudi otroci. Zdrav prigrizek sestavlja mešanica štirih drobnoplodnih sort paradižnikov, pakiranih v priročni »to go« embalaži. Črni, rumeni in dve sorti rdečih paradižnikov obarvajo vaše obroke v zimskih dneh.

Zimska okolju prijazna
pridelava

Sajenje LUŠTnih sadik v oktobru, obiranje LUŠTnih paradižnikov decembra.

Mala Polana

Zaradi varčevanja z energijo letos začasno nimamo zimske pridelave od januarja do marca.

LUŠTni svetovalec

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".

Več o tem