360°

 

Pričarajte si resnično LUŠTno doživetje!

Virtualni vstop je brezplačen

Virtualen vstop v naša rastlinjaka v Renkovcih in Mali Polani je brezplačen in možen med delovnikom LUŠTne domačije v Renkovcih! 

Način pridelave paradižnika

Poizvedite vse, kar je za vedeti o pridelavi LUŠTnih paradižnikov. Prepričani smo, da boste prepoznali našo skrb, trud in veliko ljubezni, ki so potrebne zato, da lahko vi uživate v slastnih paradižnikih.

LUŠTen predlog

Za podrobne informacije o načinu pridelave LUŠTnega paradižnika pa lahko na naši Luštni domačiji prisluhnete predstavitvi z degustacijo paradižnika! Z veseljem sprejmemo tudi večje skupine, saj so predstavitve primerne za popestritev Team buildingov, osnovne in srednje šole, razne izlete ali pa le zato, da vaš dan v Prekmurju postane preprosto LUŠTen!

Za popolno doživetje si lahko privoščite še sveže pripravljen paradižnikov sok!

Na voljo smo vam:

PON–SOB   8–17 h

Nedelja in prazniki (samo kavarna): 10–15 h

Pokličite nas:

02 57 22 259

Domačija

Vabljeni na našo LUŠTno domačijo med LUŠTno družino paradižnikov, ki zorijo pod toplim prekmurskim soncem.

Projekt je sofinanciran iz operacije z nazivom: Odkrij območje LAS Pri dobrih ljudeh, kot ga vsaki dan živimo domačini, podukrep 19.2.: Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, ob finančni pomoči sklada EKSRP.

Za vsebino je odgovorno podjetje Paradajz, d. o. o..

Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

LUŠTni svetovalec