Luštek podarja
KRALJEVSKO DOŽIVETJE!

Luštek podarja kraljevsko doživetje!

 

Nagradna igra »LUŠTek podarja kraljevsko doživetje« je zaključena!

LUŠTne nagrade!

*Grad - največji Grad na Slovenskem  VEČ

LUŠTni nagrajenci so:

1. nagrada

Katja Robič

2. nagrada

Nevenka Grom

Vodi me lepa pot v Prekmurje v Renkovce, kjer je luštna domačija s paradižniki doma. Ti so sladki, različne oblike in pa barve, meni najljubši in dobri. Že nekaj let obiskujem luštno domačijo, s prijaznimi prodajalkami. Čestitam, vsem, ki se trudite in te dobre paradižnike gojite. Hvala vam in srečno pri delu še mnogo let, naj LUŠT obišče čim več ljudi.

3. nagrada:

Andreja Švag

Poseben paradižnik paše, poleti, pozimi, pomladi in povsod. Lušt je kralj med paradižniki.

Dare Železnik

LUŠTno, bolj LUŠTno, najbolj LUŠTno s paradižniki LUŠT doma in po svetu!

Tjaša Pratnemer

Ester Rojc

Luštno je imeti prijatelje, ki ti znajo narediti lušten dan, še bolj lušten večer in najbolj luštno noč! Tega ni nikoli odveč! Luštajo se mi Prijatelji!

Andreja Hauptman

Ko zagledaš na TV ekranu zgodbico o paradajzu Luštu, se ti pocedijo sline, ko možgani podoživljajo spomine na slastne Luštove skomine. Naj ne mine ... Ob prikupnem besedilu človeka prime, da kar v spodnjem krilu skočil bi do trgovine. Mmmm, kombiniran v omaki, kraljevski solati ali pa z jajčki - kje le so tile faloti slovenski malčki? Ko veš od kje in kod, brez marketinških zablod, nikakor ne od vsepovsod! Lucidna družina odeta v žuto, oranžno, škrlatno - variacija, ki obeta šokantno!

Darja Bodanec

Denis Lovec

Ker cenimo kvalitetno, v Sloveniji pridelano zelenjavo, v trgovini vedno izberemo Lušt paradižnik. Poleg vseh vitaminov dobimo še polno mero najboljšega okusa po paradižnikih.

Nataša Kostomaj

Še ne dolgo nazaj paradajza sploh nisem jedla, bil mi je neokusen in nič posebnega. Nato pa sem nekega lepega dne na lep sočen dan naletela na lepega prijaznega gospoda, ki mi je ponudil paradajz. Z velikim odporom sem ga poskusila in od tega trenutka tudi vzljubila, ni ga boljšega in slajšega paradajza…

Jasna Kronvogel

Slavko Zelnik

Nisem ne pisatelj in ne pesnik, ampak Lušt paradižnik je zame čista poezija. Kakšno leto nazaj je v Mercatorju neka ženska tarnala nad ceno in da bo vzela nizozemskega. Rekel sem ji, naj povoha enega in drugega. Priznala je, da Lušt res diši po domačem paradižniku, nizozemski pa izgleda kot, da je plastičen. Potem je kupila Lušt paradižnik.

Poletna družina paradižnikov

LUŠTno družino iz cikla poletne pridelave sestavljajo drobnoplodni, srednjeplodni, debeloplodni in grozdasti paradižniki.

LUŠTni svetovalec